Ела Милс

Ела Милс

Ела Милс е родена на 31 май 1991 г. Завършила история на изкуството, днес тя е кулинарна блогърка, известна под посевдонима Deliciously Ella.

Ела Милс е родена на 31 май 1991 г. Завършила история на изкуството, днес тя е кулинарна блогърка, известна под посевдонима Deliciously Ella, собственик на заведения с марката  Mae Deli, заедно със съпруга си Мат, автор на няколко кулинарни бестселъра, един от които книгата „Вкусно с Ела всеки ден“. Ела се отдава на веганството по здравословни причини, но това решение,  освен здраве и енергия, ѝ носи и голям професионален успех. Рецептите които започва да създава, за да разнообрази веганското си хранене и които регулярно публикува в блога си, намират стотици хиляди почитатели.

Ела е дъщеря на известен политик от лейбъристката партия и правнучка  на лорд Сейнсбъри от известната фамилия-собственик на едноименната верига супермаркети. Отскоро Ела стартрира и пърата си продуктова линия за здравословни храни, които ще продава във веригите на дребно – това са т.нар. „енергийни хапки“.